Doma bez prehry

MHK AUTOCAR Dolný Kubín – MHK 32 Liptovský Mikuláš 8:3 (2:2, 4:1, 2:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/913/2-hokejova-liga/match/131288

Góly: Herbst, Hančiak (Hricko), Hricko (Jendroľ, Hančiak), Markovič (Lupták J., Ladňák), Hanes (Ladňák), Hricko (Hančiak), Hanes (Jendroľ, Lupták T.), Vaculík (Maňuch, Martin Jendrol ) 

Zostava: Maťovčík, Pelach - Jendroľ, Huba, Lupták J., Ladňák, Javorka, Herbst - Hricko, Nátny, Hančiak - Jonák, Lupták T., Hanes - Kraut, Bukna, Markovič - Maňuch, Vaculík, Betušťák 

 

Tréner Ján Pleva: Súper z Liptovského Mikuláša prišiel v oklieštenej zostave a aj keď som chlapcov upozorňoval, že to nebude jednoduché, hlavne v prvej tretine to nebolo z našej strany ono, od druhej tretiny sme zvýšili úsilie, dôraz a zápas rozhodli. Takýto výkon nám nebude na silnejších súperov stačiť.

Manažér Marek Huba: Derby zápas sme zvládli, 3 body ostali doma a potvrdili sme tak, že doma sme ešte neprehrali. Začiatok sme mali slabší ale postupom času sme opäť jasne fyzicky dominovali a súpera prevalcoval. Opäť naši výborní fanúšikovia ukázali, že sme hokejové mesto a opäť prišli vo veľkom počte povzbudiť chlapcov za čo im ďakujeme.


Fotogaléria