Základnú časť sme ukončili víťazstvom

V sobotu sa skončila základná časť 2. ligy seniorov. Posledný zápas tejto časti nám vyšiel na výbornú, keďže sme porazili doma Kežmarok 4:1. Od najbližšej soboty nás čaká nadstavba o play off.

 

MHK AUTOCAR Dolný Kubín - MHK Kežmarok 4:1 (2:0, 1:0, 1:1)

Góly: Rešetár (Kraut), Rešetár (Lupták T., Kraut), Lupták T. (Lupták J., Javorka), Nátny (Hančiak, Sluka) - Findura (Olejník)

Zostava: Maťovčík, Smolka – Šeliga, Lupták J., Jendroľ, Sluka, Huba, Javorka, Ladňák – Jonák, Lupták T., Markovič – Hricko, Nátny, Hančiak – Kraut, Bukna, Rešetár – Vaculík, Betušťák

 

Marek Huba, Manažér: Odohrali sme asi najlepší zápas v sezóne, od začiatku sme korčuľovali na vysokej úrovni a toto tempo sme udržali až do konca. Vidno, že tréningový proces je kvalitný a aj tréningová morálka je super a chlapci to dokazujú na ľade. Včera si premiéru v našom drese odbil novic Oliver Rešetár, ktorý naposledy pôsobil vo Francúzku a náš brankár ročníka 2004 Nikolaj Smolka. Tešíme sa na nadstavbu play off, ktorá začína už budúci víkend. Ďakujeme divákom, ktorí prišli na zimný štadión a týmto ich pozývame aj nabudúcu sobotu, kedy doma v 1. kole nadstavby privítame Sabinov.

Ján Pleva:  Aj keď nám už o nič tabuľkovo nešlo zobrali všetci hráči tento zápas vážne a myslím, že od začiatku sme boli lepší a zaslúžene sme vyhrali za čo všetkým hráčom ďakujem a dúfam, že sa zodpovedne pripravíme na play off tak, že poraziť môžeme každého súpera. Veľká vďaka patrí aj divákom vždy sa hrá dobre v takej atmosfére.


Fotogaléria