Výsledky mládeže - 5. týždeň 2023

Tento víkend nepriniesol toľko zápasov mládeže ako sme zvyknutí po iné víkendy. Zapríčinené to bolo buď chorobnosťou alebo kalamitou na cestách. Juniori svoje víkendové zápasy v Detve a Brezne museli odložiť pre veľkú maródku v mužstve, MŽ AA zasa pre nie dobré poveternostné podmienky a podmienky na cestách do Žiliny nevycestovali. Voľno mali tentokrát aj piataci, tretiaci začínajú svoju púť budúci týždeň.

 

DORAST

MHK Dolný Kubín – HC Topoľčany 1:3 (0:0, 1:1, 0:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/134845

Tréner Michal Jurík: Do zápasu sme nastúpili s nasadením, rýchlim korčuľovaním, rýchlim prístupom k súperovi. Dalo by sa povedať, že sme súpera k ničomu vážnemu nepustili. Ale aj napriek nášmu úsiliu prvá tretina skončila bezgólovo. V druhej tretine sme v nasadenom trende chceli pokračovať, ale pribrzdil nás smolný gól v našej bráne. Našťastie, ešte do konca druhej tretiny sa nám podarilo vyrovnať. A tretia tretina sa začínala opäť od nuly. Pri našom oslabení sme však znova inkasovali a na ľade sa začali diať veci. Pri našom regulárnom góle rozhodca nepochopiteľne gól neuznal, a ešte navyše poslal hráča na trestnú lavicu, za zákrok, ktorý sa údajne stal tesne pred padnutím gólu. Aj po vzhliadnutí opakovaného záberu je vidno, že to bol vzájomný súboj medzi dvoma hráčmi pred bránou, ktorý určite nemal byť takto ohodnotený. Žiaľ aj táto presilovka súperovi vyšla, a namiesto remízy, sme prehrávali 1:3. Ani úporný tlak našich hráčov až do konca zápasu už zmenu vo výsledku nepriniesol a dovolím si povedať, že dnes sme prehrali nezaslúžene. Áno, nedali sme góly ktoré sme mali dať, nepremenili sme veľa šancí. Ale takýmito verdiktami rozhodcov by sa zápas nemal prehrávať.     

MHK Dolný Kubín – HK ISKRA Partizánske 1:2 (0:0, 0:1, 1:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/134848

Tréner Michal Jurík: Podobný zápas ako s Topoľčanmi, ktorý sa niesol v rovnakom duchu. Naše rýchle korčuľovanie, dobrý pohyb po ľade, vypracovanie si veľa sľubných šancí. Žiaľ aj tento krát sme však ťahali za kratší koniec. Naše zlyhávanie v koncovkách nás tento víkend pripravilo o šesť bodov. Aj keď súper dnes korčuľoval lepšie ako včera Topoľčany, na ľade bolo viac cítiť našich chlapcov. Žiaľ dve hrúbky v našej obrane spôsobili, že súper dal dva góly a my opäť len jeden. Čo je v tejto kategórií málo na víťazstvo, keďže bez chýb ešte hrať nevieme. Bol to smolný víkend, z ktorého sa musíme čo najrýchlejšie otriasť a poučiť. Treba zvýšiť efektivitu streľby a bude sa nám dýchať omnoho ľahšie. 

 

STARŠÍ ŽIACI AA

VLCI Žilina – MHK Ružomberok/MHK Dolný Kubín 9:2 (2:1, 4:0, 3:1)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/907/liga-starsich-ziakov-aa/match/129692

STARŠÍ ŽIACI A

MHK Dolný Kubín – DRACI Liptovský Mikuláš 2:5 (0:0, 0:3, 2:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/908/liga-starsich-ziakov-a/match/133773

 

MLADŠÍ ŽIACI A

DRACI Liptovský Mikuláš – MHK Dolný Kubín 4:1 (2:3, 4:1, 2:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/910/liga-mladsich-ziakov-a/match/134000

 

TURNAJ 4.HP v Dolnom Kubíne

MHK Dolný Kubín – VLCI Žilina (zelení) 2:2

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/927/liga-pripraviek-p4-stred/match/135433

 

MHK Dolný Kubín – VLCI Žilina (žltí) 2:2

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/927/liga-pripraviek-p4-stred/match/135434