Výsledky mládeže - 47. týždeň

DORAST

HK SPORT TREND Žiar Nad Hronom – MHK Dolný Kubín 1:6 (0:2, 1:2, 0:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131881

Tréner Michal Jurík: Do Žiaru nad Hronom sme išli s cieľom potvrdiť minulotýždňový výsledok v Topoľčanoch. Aj keď so značne oklieštenou zostavou, bez celej prvej formácie, sme sa do súpera pustili s urputnou vervou. Jeden útok striedal druhý a bola len otázka času, kedy dáme prvý gól. V prvej tretine sme dali hneď dva a do druhej tretiny sme nastupovali s dvojgólovým vedením. Druhá tretina sa niesla v podobnom duchu ako prvá, a aj keď sa súperovi podaril vsietiť jeden gól, stále sme si udržiavali dostatočný náskok, aby sme zápas v kľude dohrali. Víťazstvo bolo zaslúžené, aj keď aj na chlapcoch bolo vidno, že to bolo povinné víťazstvo a treba tento výkon zopakovať aj zajtra.  

HK SPORT TREND Žiar Nad Hronom – MHK Dolný Kubín 1:6 (0:2, 1:2, 0:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131884

Tréner Michal Jurík: Nový deň a nový zápas. To bolo prvé, čo sme si v kabíne povedali. Áno, včerajší výsledok bol super, ale nikdy neviete ako sa súper vyspí. A preto sme opäť nechceli nechať nič na náhodu. Do súpera sme sa pustili presne tak ako včera. S vervou, snahou, maximálnym úsilím. Tak ako aj nám, tak aj súperovi ubúdali sily. A možno to nebol na pohľad najkrajší hokej, vytúžený výsledok priniesol. Áno, bolo v ňom plno chýb, veľa nepresností, ale súper ich urobil ešte oveľa viac. Preto sme dnes s výsledkom boli spokojní, ale s herným prejavom určite nie. Ako ospravedlnenie nám slúži len fakt, že chalani toho za tento víkend mali dosť, keď že sme oba zápasy odohrali len v počte trinásť, čo je na dva zápasy naozaj málo.   

 

STARŠÍ ŽIACI AA

DRACI Liptovský Mikuláš – MHK Dolný Kubín/MHK Ružomberok

Zápas sa neodohral pre veľkú chorobnosť našich chlapcov

 

STARŠÍ ŽIACI A

MHA Martin - MHK Dolný Kubín 5:2 (2:1, 2:1, 1:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/908/liga-starsich-ziakov-a/match/129991

Tréner Ivan Hricko: Vstup do zápasu sme mali vláčny. Opäť sme upadli do melanchólie a všetky pokyny, ktoré sme si povedali uplynulý týždeň zostali v kabíne. Záver prvej tretiny však patril nám a strelili sme z toho gól. V druhej tretine sme si opäť dokázali vytvoriť zopár šancí, ale súper dokonale trestal naše chyby. Do tretej tretiny sme vstupovali s tým, že musíme do súpera vletieť a dať kontaktný gól. Čiastočne sa nám to aj darilo, vytvorili sme si súvislý tlak. Súper z ojedinelého protiútoku opäť trestal a psychicky sme odpadli. Opäť škoda, že nás bolo sotva na 2 päťky, pravidelne v záveroch zápasov nám odchádzajú fyzické sily na úkor toho, že nás je málo. Nebudeme sa na to vyhovárať, dnes sme dostali 5 gólov z predbránkového priestoru. To je v našej kategórii neprípustné. Do budúcna to musíme napraviť.

 

MLADŠÍ ŽIACI AA

DRACI Liptovský Mikuláš – MHK Dolný Kubín/MHK Ružomberok 2:4 (2:0, 1:5, 0:4)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/909/liga-mladsich-ziakov-aa/match/129769

Tréner Anton Kalousek: Siedmaci odohrali svoj ďalší zápas v Liptovskom Mikuláši. No okrem streleckej smoly v prvej tretine sme boli celý zápas lepší vo všetkých herných činnostiach a zaslúžene sme vyhrali.

 

MLADŠÍ ŽIACI A

MHA Martin rytieri – MHK Dolný Kubín 5:1 (2:0, 2:0, 1:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/910/liga-mladsich-ziakov-a/match/133266

Tréner Milan Jonák: Zápas sme začali veľmi dravo. Deti bojovali, napádali, korčuľovali. Kedže sme s Martinom hrali posledné kolo, bolo vidieť ako deti pracovali na tom, čo sme si povedali. Škoda slabšej 10 minútovky v druhej tretine.

 

3.HPP

Turnaj v Ružomberku

Tréner Milan Jonák: Dvojzápas so Žiarom bol v podstate v našej réžii. Oproti súperovi sme boli vo všetkom lepší. V druhom zápase sme ale nezvládli boj proti gólmanovi Žiaru, ktorý chytal na svoj mladý vek neskutočne.