Výsledky mládež - 46. týždeň

JUNIORI

MŠK Púchov – MHK Dolný Kubín 8:4 (2:1, 2:1, 4:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131724

MŠK Púchov – MHK Dolný Kubín 5:2 (2:0, 2:0, 1:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131727

Tréner Ján Pleva: V oboch zápasoch sme ťahali za kratší koniec kvôli osobnej disciplíne a individuálnym chybám, po ktorých sme inkasovali. Mrzí ma, že niektorí hráči nepristupujú k hokeju na sto percent a idú si len tak zahrať hokej bez túžby vyhrať a urobiť pre to všetko čo je v ich silách a schopnostiach.

 

DORAST

HC Topoľčany – MHK Dolný Kubín 3:2 (0:1, 2:1, 1:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131875

Tréner Michal Jurík: Do Topoľčian sme cestovali v oklieštenej zostave, keď že nás trápi početná maródka a zranenia. Aj napriek tomu sa chalani pustili do súpera s húževnatosťou a maximálnym úsilím. To súpera možno trochu zaskočilo a už v úvode zápasu sme viedli 1:0. V prvej tretine sme súpera k ničomu vážnejšiemu nepustili a aj preto sme do kabín išli s jednogólovým vedením. Na začiatku druhej tretiny sme nadviazali na dobrý úvod a pridali sme druhý gól. Žiaľ, to bolo z našej strany už do konca zápasu všetko. Tak, ako nám odchádzali sily, súper začal preberať kontrolu nad zápasom. Do toho sa nechtiac zrazil náš krídelník so súperom tak nešťastne, že to rozhodcovia vyhodnotili ako likvidačný faul a poslali nám hráča predčasne do spŕch. Zápas sme dohrávali dvanásti, čo bolo po kondičnej stránke naozaj náročné. Chalani sa snažili hrať čisto a zodpovedne, aj napriek tomu sme sa dopustili len troch faulov v celom zápase, ktoré nanešťastie súper všetky využil. Ale to, že súper nedal ani jeden gól v rovnovážnom stave, a výborne odohraté dvoj minútové power play v závere zápasu, nám dávalo nádej na dobrý výsledok hneď na druhý deň.

HC Topoľčany – MHK Dolný Kubín 3:9 (2:2, 1:4, 0:3)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131878

Tréner Michal Jurík: Dnes sme do Topoľčian vycestovali posilnení o dvoch nádejných útočníkov a s vedomím, že ak budeme pristupovať k povinnostiam zodpovedne ako včera, môžeme uhrať dobý výsledok. To sme začali napĺňať hneď od začiatku zápasu. Išli sme do vedenia a aj napriek kostrbatejšiemu rozbehu, sme dnes súperovi nedali žiadnu šancu. V druhej tretine za stavu 4:3, súper vymenil brankárov a to sa mu stalo osudným. Dva rýchle góly v jeho sieti, a do tretej tretiny sme išli s trojgólovým vedením. Začiatok tretej tretiny boli náznaky, že by súper chcel ešte niečo so zápasom urobiť, ale výborne chytajúci, mladý brankár Tadeáš Buzák, nás v správnej chvíli podržal a tretiu tretinu nepustil za svoj chrbát už ani jeden puk. Čo chalanov správne nakoplo a pridali ešte ďalšie tri góly. Dnes to bolo z našej strany vážne dobré, a chalani si opäť dokázali, že vedia dávať góly. Verím, že keby sme boli v takejto zostave aj na sobotňajšom zápase, nenechali by sme súperovi ani bod. Chalani si víťazstvo plne zaslúžili.

 

SŽ AA

MHK Ružomberok/MHK Dolný Kubín – VLCI Žilina – mládež 2:13 (0:1, 0:3, 2:9)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/907/liga-starsich-ziakov-aa/match/129629 

 

SŽ A

MHK Dolný Kubín – MHA Martin 2:5 (1:1, 0:1, 1:3)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/908/liga-starsich-ziakov-a/match/129988

Tréner Ivan Hricko: Aj napriek nepriaznivému výsledku sme podali zatiaľ najlepší výkon v sezóne. V prvej tretine sme hrali kompaktne, tímovo a podľa plánu. Z čoho v závere vyplynul aj gól v súperovej sieti. Pár desiatok sekúnd do konca sme ale nedostali čistý puk von z tretiny a súper vyrovnal. V druhej tretine to bol vyrovnaný boj. Hokej v celkom dobrom tempe, my sme svoje šance nevyužili, nastrelili brvno a súper trestal. Do tretej tretiny sme šli s jasným cieľom a to so zápasom niečo spraviť. V tretej tretine sme boli lepším tímom aj napriek tomu, že nás bolo len 10 hráčov, čo nás v konečnom dôsledku možno aj stálo zápas. V závere nám sily chýbali. Podarilo sa nám vyrovnať na 2:2, ale prakticky hneď po buly sme inkasovali čo na tíme zanechalo obrovské stopy a fyzické a psychické sily išli rapídne dole, následne sme inkasovali ďalšie 2 rýchle góly a bolo po zápase. Ako som spomínal v úvode, napriek tomu, že sa nám nepodarilo získať body v zápase, môžem všetkých hráčov pochváliť za dobrý výkon a zatiaľ najlepší zápas v sezóne, bodaj by sme takto pokračovali aj v odvete v Martine. 

 

MŽ AA

MHK Ružomberok/MHK Dolný Kubín – VLCI Žilina – mládež 2:4 (1:2, 2:1, 0:1)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/909/liga-mladsich-ziakov-aa/match/129764

Tréner Anton Kalousek: Zápas bol vyrovnaný až do poslednej minúty no nakoniec sme prehrali o jeden gól.No za predvedenú hru musím mužstvo pochváliť.

 

MŽ A

MHK Dolný Kubín – MHA Martin 2:4 (0:2, 2:0, 0:2)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/910/liga-mladsich-ziakov-a/match/133251

Tréner Milan Jonák: Odohrali sme výborný duel proti kvalitnému súperovi. Vyzdvihnúť môžem druhú tretinu, v ktorej sme dominovali. Bohužiaľ, v prvej a v tretej tretine bol súper lepši, takže toto treba odstrániť.    

 

HP 5. ROČNÍK

HK Brezno – MHK Dolný Kubín 0:0 (0:0, 0:0, 0:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/924/liga-pripraviek-p5-stred/match/133174

Tréner Milan Jonák: Po prvej tretine to s nami vyzeralo veľmi zle. Súper bol vo všetkom dominantnejší. Pozitívum bola druha tretina v ktorej sme na ľade videli úplne iné mužstvo. Obrovská bojovnosť a dravosť sa podpísala na pekný výsledok. V tretej tretine sa šťastičko priklonilo na hokejky domácich. Nemáme sa ,ale začo hanbiť.