Výsledky mládež - 44. týždeň

JUNIORI

MHK Dolný Kubín – HK 95 Považská Bystrica 1:2 sn. (0:0, 0:0, 1:1,0:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131718

Tréner Ján Pleva: V prvom zápase sme mali katastrofálnu prvú tretinu s pomerom striel 0:17 pre súpera ale skóre 0:0, v druhej a tretej tretine sme sa spamätali, hru vyrovnali, dostali sme sa do vedenia, bohužiaľ pred koncom sme súperovi nepochopitelne prihrali na gól a samostatný nájazd sme nepremenili ani jeden.

MHK Dolný Kubín – HK 95 Považská Bystrica 2:6 (0:3, 0:2, 2:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131721

Tréner Ján Pleva: V druhom zápase sme predviedli herne lepší výkon, bohužiaľ  nepochopitelne individuálne chyby hráčov nás pripravili o lepší výsledok. Svoj deň nemal ani náš brankár. Do ďalších zápasov musíme zlepšiť hlavne disciplínu a efektivitu lebo naše zakončenie je na úrovni starších žiakov. 

 

DORAST

HK 95 Považská Bystrica – MHK Dolný Kubín 5:3 (2:2, 1:0, 2:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131869

Tréner Michal Jurík: Jeden z najlepších výkonov, aký kedy chalani podali. Od začiatku stretnutia to bol rýchly, dynamický hokej. Hra sa prelievala z jednej strany ihriska na druhú. Obe mužstvá sa snažili čo najviac korčuľovať a vytvárať si šance na skórovanie. Ako už je u nás zvykom, prvému sa to podarilo súperovi. Na čo sme ale dokázali rýchlo zareagovať a vyrovnať. Takto sa to v prvej tretine ešte raz zopakovalo. V druhej tretine už hra nebola taká otvorená a obe mužstvá sa sústredili viac na bránenie. Ale ani v tejto časti hry sme sa nevyhli chybám a opäť šiel súper do vedenia. Do tretej tretiny sme nastupovali s jasným cieľom, zápas otočiť. Hneď v úvode sme opäť dali vyrovnávajúci gól a všetko nasvedčovalo tomu, že pridáme ešte jeden. Vytvorili sme si viacero sľubných šancí, ale dobre chytajúci brankár súpera nás privádzal do zúfalstva. To bola voda na mlyn súperovi, ktorý štyri minúty pre koncom opäť udrel. Na tento gól sme už nedokázali odpovedať, aj keď snaha sa chlapcom nedá odoprieť. V závere sme skúsili ešte hru bez brankára, ale ani tá nám nakoniec nevyšla a my sme kapitulovali piaty krát. Aj keď bodík sme si určite za predvedený výkon zaslúžili, zo zápasu sme išli so vztýčenou hlavou a s myšlienkou oplatiť porážku súperovi, hneď na druhý deň.

HK 95 Považská Bystrica – MHK Dolný Kubín 6:4 (2:2, 1:3, 3:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131872

Tréner Michal Jurík: Do tohto zápasu sme síce nastúpili s odhodlaním oplatiť porážku z predchádzajúceho dňa, ale na lade to tak zo začiatku vôbec nevyzeralo. Vlažne sme korčuľovali, nedohrávali sme  súboje, dopredu sa nám akosi vôbec nechcelo. Toho si hneď všimol súper a nenechal nič na náhodu. Dvoma gólmi sa ujal vedenia a s nami to nevyzeralo úplne najlepšie. Našťastie nám pomohla prestávka, kde sme preskupili sily a do druhej tretiny nastúpilo úplne iné mužstvo. Chalani sa našli a začali sme strieľať oku lahodiace góly. Do troch minút bolo vyrovnané a zápas sa začínal „od znovu“. Potom si však vybral slabšiu chvíľu náš brankár a ľahko nastrelený puk na našu bránu skončil v sieti. Ale ani to nás nezlomilo a  chalani opäť odpovedali najlepším možným spôsobom – 3:3. Vedeli sme, že tretia tretina znovu rozhodne a rozhodne sme to chceli byť tento krát my. Žiaľ v úvode sme hneď inkasovali, čo nám morálku moc nepozdvihlo, ale tretina bola ešte dlhá. Chlapci bojovali ako levy, čo nám prinieslo vytúžený vyrovnávajúci gól. Ale zároveň aj veľa odobratých síl, ktoré nám nakoniec opäť v závere chýbali. Päť minút pred koncom išiel súper opäť do vedenia, na čo sme už nedokázali odpovedať. Víťazstvo potvrdil aj šiestym gólom a nám neostalo nič iné, len sa zmieriť s prehrou. Chalanov treba však pochváliť za predvedenú bojovnosť a húževnatosť pobiť sa o výsledok aj s takým kvalitným súperom, akým Pov. Bystrica je.

 

SŽ AA

HK 95 Považská Bystrica – MHK Ružomberok / MHK Dolný Kubín  4:4 (1:0, 0:2, 3:2)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/907/liga-starsich-ziakov-aa/match/129618

 

SŽ A

MHK Dolný Kubín – HK SPORT TREND Žiar Nad Hronom 13:2 (5:0, 4:1, 4:1)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/908/liga-starsich-ziakov-a/match/129978

Tréner Ivan Hricko: Vedeli sme aký súper nás čaká. Prízvukoval som všetkým hráčom, aby nepodcenili zápas a že je to ideálna príležitosť na to, aby sme si vyskúšali všetky prvky, ktorým sme sa venovali od začiatku sezóny v tréningoch. Chlapci zo Žiaru veľmi bojovali, žiaľ bolo vidno, že začali trochu neskôr a od začiatku zápasu sme dominovali a prakticky sme mali zápas pod kontrolou od prvého striedania. V zápase bolo veľmi veľa svetlých momentov, avšak vyskytli sa tam aj nejaké chybičky a hluché miesta. To je však v tejto kategórií bežné. Teší ma, že si hráči z chuti zastrieľali a získali viac sebavedomia. Už budúci týždeň vo štvrtok nás preverí kvalitná Žilina.

 

MŽ AA

HK 95 Považská Bystrica – MHK Ružomberok / MHK Dolný Kubín  6:0 (2:0, 2:0, 2:0)

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/909/liga-mladsich-ziakov-aa/match/129753

Tréner Anton Kalousek: Prvú a tretiu tretinu sme zvládli ako tak no druhá to bola hanba. A zaslúžene sme prehrali.

 

MŽ A

MHK Dolný Kubín – HK SPORT TREND Žiar Nad Hronom 3:3 (0:2, 1:1, 2:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/910/liga-mladsich-ziakov-a/match/130087

Tréner Milan Jonák: Sobotu nás čakal húževnatý súper zo Žiaru. S viacerými zmenami v zostave sme sa rozbiehali ťažko. Súper bol od úvodu lepší. No v druhej tretine sme urobili pár zmien a šťastíčko sa k nám začalo prikláňať. Tretia tretina už bola v našej réžii.

 

 

HP 5. ROČNÍK

MHK Dolný Kubín – VLCI Žilina – mládež 0:0 (0:0, 0:0, 0:0)

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/924/liga-pripraviek-p5-stred/match/132910

Tréner Milan Jonák: V Žiline sme nastúpili vo veľmi zaujímavej zostave. Kedže nám v noci vypadol gólman museli sme experimentovať . Chlapci bojovali a nedali sa ovplyvniť týmto neprijemným momentom .