Výsledkový servis

Jednotlivé ligy juniorov, dorastencov, žiakov ale aj prípravkárov bežia rýchlym tempom. Ani sme sa nenazdali a bol tu ďalší víkend s ním aj porcia zápasov pre našu mládež, žiakov aj prípravku. Jedným sa darilo viac, iným menej. Bez prehry aj po 3.kole zostávajú naši starší žiaci.

 

JUNIORI

MHK Dolný Kubín – HK SPARTAK Dubnica 3:4 sn.

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131682

MHK Dolný Kubín – HK SPRATAK Dubnica 5:1

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/921/1-liga-juniorov/match/131685

Tréner Ján Pleva: V oboch zápasoch sme herne aj korčuliarsky dominovali, bohužiaľ v prvom sme urobili pár chýb, z ktorých super skóroval, zas sa nám nevydarili samostatné nájazdy, musíme na tom popracovať. V druhom zápase chlapci zobrali na seba zodpovednosť a súperovi nedali šancu. Pri troche šťastia v zakončení mohol zápas skončiť ešte presvedčivejším výsledkom.  Dúfam, že naša hra sa bude v ďalších kolách ešte zlepšovať. 

 

DORAST

HK ISKRA Partizánske – MHK Dolný Kubín 4:3

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131836

Tréner Michal Jurík: Zápas, ktorý sa vyvíjal veľmi priaznivo až do začiatku tretej tretiny. Na súpera sme vybehli rýchlou a nebojácnou hrou, čo ho zaskočilo a po druhej tretine sme viedli už 3:1. Nakoniec sa však ukázala skúsenosť súpera, ktorému sme nerozvážne ponúkli necelé štyri presilovky v tretej tretine a on ich využil. Zápas sme si prehrali v hlavách, kedy sme sa nechali nezmyselne vylučovať a nedokázali sme ani reagovať na dobre zahrané presilové hry súpera. Prehra nás mrzela ale vedeli sme, že keď sa vyvarujeme nezmyselných vylúčení, môžeme im tú prehru na druhý deň oplatiť.

HK ISKRA Partizánske – MHK Dolný Kubín 4:2

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/922/k-classic-1-liga-dorastu/match/131833

Tréner Michal Jurík: Do druhého dňa sme nastúpili s jasným cieľom, hrať čisto bez faulov a hrať podobne ako predchádzajúci deň, rýchlo a odvážne. Opäť sa nám to darilo, dokonca by som povedal, že chalani hrali ešte s väčším srdiečkom ako predchádzajúci deň. Vytvorili sme si množstvo stopercentných šancí, z ktorých sa nám žiaľbohu podarilo premeniť len dve. A to bola prvá chyba, ktorá nás opäť stála vytúžený úspech. Po prvej tretine sme vyhrávali 2:1, vytvárali sme množstvo šancí, všetko išlo tak ako sme sa s chlapcami dohodli. Samozrejme sme sa nevyhli aj my chybám. No na rozdiel od nás ich súper dokázal využiť. V závere sme vrhli všetko na jednu kartu, kedy sme minútu aj štyridsať osem sekúnd pred koncom hrali bez brankára. Žiaľ ani tento krok nám nevyšiel a inkasovali sme štvrtý gól. Každopádne sa za predvedenú hru nemáme prečo hanbiť a vieme, že len poctivým tréningom a sústredenou hrou sa víťazstvá dostavia.

 

STARŠÍ ŽIACI 9+8. ROČNÍK

MHK Dolný Kubín - HK Spartak Dubnica 6:2

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/908/liga-starsich-ziakov-a/match/129953

Tréner Ivan Hricko: S Dubnicou sme sa stretli v krátkom čase druhýkrát. Po prvom vyhratom zápase som všetkým cez týždeň prízvukoval, aby nedošlo k podceneniu súpera. Tak isto, ako minulý týždeň Žilina proti nám, tak isto aj my sme nastúpili veľmi ležérne. Nepristupovali sme k hráčom včas, mali sme vlažný pohyb, netlačili sme sa do brány, nekombinovali sme. S takýmto výkonom nemôžme byť spokojní. To, že sme vyhrali a v tretej tretine strelili 4 góly v posledných 10 minútach nás nemôže tešiť, pretože predvedený výkon nezodpovedá výsledku. Pevne verím, že takýmto výkonom sa počas sezóny budeme vyhýbať obrovským oblúkom. Chyby v zápase si preberieme cez týždeň a budeme sa im snažiť v budúcnosti vyvarovať.

 

STARŠÍ ŽIACI 9. ROČNÍK

MHK Dolný Kubín/MHK Ružomberok – DRACI Liptovský Mikuláš 3:6

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/907/liga-starsich-ziakov-aa/match/129587

 

MLADŠÍ ŽIACI 7. ROČNÍK

MHK Dolný Kubín/MHK Ružomberok – DRACI Liptovský Mikuláš 3:3

https://www.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/909/liga-mladsich-ziakov-aa/match/129722/overview

 

MLADŠÍ ŽIACI 6.ROČNÍK

DRACI Liptovský Mikuláš – MHK Dolný Kubín 6:0

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/910/liga-mladsich-ziakov-a/match/130060

Tréner Milan Jonák: V Liptovskom Mikuláši sme začali dobre. Podarilo sa nám presadiť hneď z prvej akcie. Súper neskôr začal mať prevahu a keďže hral na 3 kompletné formácie v tretej tretine ukázal svoju silu.

 

PRÍPRAVKA 5. ROČNÍK

MHK Dolný Kubín – MHA Martin 2:4

https://mhkdk.hockeyslovakia.sk/sk/stats/matches/924/liga-pripraviek-p5-stred/match/131488

Tréner Milan Jonák: Opäť výborná škola pre našich štvrtákov a piatakov, ktorí začali hrať hokej len nedávno. Fantastický výkon nášho brankára Košťála, ktorý nás držal nad vodou. Chalani bojovali a z chuti bojovali až do záverečného hvizdu.

 

Posledný prípravný zápas pred začiatkom súťaže majú za sebou aj seniori. V domácom prostredí privítali MHK Kežmarok. Zápas to bol ako na hojdačke, my sme nezachytili úvod a prehrávali sme 0:4. Mužstvo ale ukázalo charakter a otočilo skóre na konečných 6:5.

MHK AUTOCAR Dolný Kubín – MHK Kežmarok 6:5 (0:3, 1:1, 5:1)

Góly MHK AUTOCAR: Bukna, Javorka, Hricko, Šugár, Hricko, Hanes

Zostava: Janek, Sysiuk – Šeliga, Ferenčík, Hricko, Bukna, Hančiak – Jendroľ, Ladňák, Šugár, Nátny, Maňuch – Sluka, Javorka, Hanes, Lupták T., Betušťák

 

Tréner Ján Pleva: V nekompletnej zostave sme nastúpili na posledný prípravný zápas pred ligou a začiatok sme mali katastrofálny, robili sme chyby v obrane ako aj v celom systéme hry. Do hry nás dostali 2 góly za stavu 0:4  a víťazná otočka na 6:5 vždy poteší ale dúfam, že v lige sa to nebude už opakovať a začneme hrať svoju hru už od prvej tretiny. Za bojovnosť a obetavosť chcem hráčom  poďakovať.

 


Fotogaléria