Profesionalizácia nášho klubu beží naplno

Profesionalizácia nášho klubu beží naplno! Po niekoľkomesačnej príprave spúšťame implementáciu moderných manažérskych procesov.

Dnes zverejňujeme jeden z najdôležitejších dokumentov - PRAVIDLÁ KOMUNIKÁCIE doplnené o SCHÉMU KLUBU. Každý tak má prehľad o tom, čo, kde a s kým treba komunikovať a kto je za čo zodpovedný.

Postupne predstavíme napr. ETICKÝ KÓDEX, ZÁKLADNÉ ZÁSADY RODIČA HOKEJISTU, VÍZIU A METODIKU KLUBU, PRAVIDLÁ HODNOTENIA TRÉNEROV a mnoho iného. Všetko bude transparentne zverejnené na našom webe a každý sa na tieto pravidlá môže odvolávať.

Po trefných impulzoch od mesta Dolný Kubín taktiež vytvárame nové orgány klubu - RADU RODIČOV a DOZORNÚ RADU. Otvorená komunikácia a jasné pravidlá robia dobrých kamarátov! Čakajú nás interné tréningy a školenia tímu a tiež jedno veľké prekvapenie pre našich mladých hokejistov.

Sledujte nás, podporujte nás, zdieľajte naše príspevky a tí čo váhate, či hokej skúsiť alebo nie - volajte nášho manažéra Mareka Hubu 0915 289 014 (najmä deti od 5 do 12 rokov), ktorý vám pomôže a všetko ochotne vysvetlí!

Je po zime a KUBÍNSKE MEDVEDE sú všetky hore. A sú veľmi hladné po hokeji!